Ny styrelse för föreningen

Den 26 maj höll Svensk socialpolitisk förening sitt första digitala årsmöte. Lotta Persson avgick som ordförande och avtackades med blommor och Josefine Johansson valdes till ny ordförande. Styrelsen utökades med en person när Ann Jönsson och Mari Huupponen valdes in som nya styrelseledamöter. Ann arbetar just nu med en utredning om kompetens inom äldreomsorgen på regeringskansliet och Mari är utredare på Kommunal. Gun-Britt Trydegård och Petra Larsson valdes om för en ny period på två år. Övriga styrelse ledamöter valdes förra året fram till årsmötet 2021. Valberedningen Kristina Mårtensson och Maria Östberg Svanelind samt föreningens revisorer Bengt Nylander och Anna Fransson valdes också om. Styrelsen håller nu tummarna för att vi kan ses fysiskt och i höst och att studiedagen går att genomföra med publik den 3 november.

Relaterade inlägg

Rulla till toppen
Scroll to Top