Studiedagen flyttad till november men årsmötet genomförs digitalt

På grund av den rådande pandemin av Covid19 så har Svensk socialpolitisk förenings styrelse beslutat att flytta fram studiedagen om bostadspolitik till i november. Arbetsgruppen har lagt ned mycket jobb på att ta fram ett bra program och vi tror att frågan inte kommer att vara mindre aktuell senare i år. I samband med studiedagen kommer som vanligt årets hederspristagare att utses. Årsmötet kommer dock att genomföras som planerat den 26 maj fast på digitalt sätt. Årsmöteshandlingar kommer att skickas ut med post nästa vecka och alla medlemmar som anmält sin mailadress kommer att få en mötesinbjudan digitalt. Styrelsen hoppas att detta möjliggöra för fler medlemmar att delta med tanke på att det är många som bor utanför Stockholm. Är du intresserad av att engagera dig i föreningen? Kontakta oss på info@socialpolitik.se

Relaterade inlägg

Rulla till toppen
Scroll to Top