Bostad för alla eller…

Temat för föreningens studiedag den 26 maj är bostadspolitik!

Ett hem är grunden för trygghet, gemenskap, frihet men också möjlighet att komma tillrätta med sociala problem, möjlighet att upprätthålla ett arbete och att leva ett självständigt liv. Trots det har Sverige stora problem kring en gemensam syn och politik kring bostadsfrågan. De föreläsare som hittills är bokade är Marta Szebehely professor i socialt arbete vid Stockholms universitet, Elisabeth Dahlin, Barnombudsmannen och Jenny Swärd avdelningschef Stockholms socialtjänstförvaltning. Nytt för i år är att studiedagen hålls under en halvdag för att fler ska ha möjlighet att delta. Som vanligt kommer vi att vara på ABF-huset i Stockholm. Inbjudan med program kommer snart.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Relaterade inlägg

Scroll to Top