24/11 Utanför nästan allt

Utanför nästan allt – om situationen för barn utan papper och deras kontakt med och tillgång till socialtjänsten.

Rädda Barnen bjuder in till ett halvdagsseminarium den 24 november för att presentera vår nya vägledning om situationen för barn utan papper och deras kontakt med och tillgång till socialtjänsten. Tillsammans med myndigheter och frivilligorganisationer belyser vi frågan från olika synvinklar. Dagen vänder sig främst till politiker, socialtjänstchefer, socialsekreterare och andra som kommer i kontakt med barn utan papper.

Tid: 24 nov. 09:00-12:00
Plats: Rädda Barnens kontor, Landsvägen 39, Sundbyberg. T-bana/Pendeltåg: Sundbyberg

Anmälan: daniela.hellberg@rb.se senast den 19 november

Läs mer i bilagd pdf.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Relaterade inlägg